10.6.2015

Kesäkausi avattiin puutarhajuhlissa

Kesäisiä herkkuja tarjolla
Järjestimme lauantaina perinteiset Torpan puutarhakauden avajaiset jo kolmantena vuotena peräkkäin.

Grilli oli kuumana koko päivän ajan ja tarjolla mm. hodareita, salaattia ja oman maan raparpereista tehtyä piirakkaa ja mehua. Vaaleanpunainen raparperimehu on ollut lasten ja aikuisten suosikki kaikissa juhlissa ja niin myös tällä kertaa.

Monella oli mukana omaa grillattavaa ja muita herkkuja. Vieraiden määrässä menivät laskut taas sekaisin, mutta arvio oli, että päivän aikana juhlissa piipahti noin 70-80 henkilöä. Vilinää ja vilskettä riitti siis koko päiväksi!

Sää oli aluksi ihanan aurinkoinen, mutta tuulinen. Tuuli toikin iltapäivällä paikalle saderintaman, joka ripautteli juhlijoiden niskaan hieman pisaroita. Viritimme vanhan pressun terassin katon jatkeeksi ja saimmekin siitä oivan suojan. Se ei ehkä ollut kaunein mahdollinen viritys, mutta hoiti tehtävänsä hyvin. Myös isojen omenapuiden alla pystyi istumaan piknikillä ainakin melkein kastumatta. Voisimme miettiä jatkoa varten katokseksi esim. vanhaa valkoista purjetta, joka ei pimentäisi niin paljon terassia.

Kesäjuhlapäivä oli ihana, ensi vuonna uudestaan!

Kaunis ja käytännöllinen
 Finnmarin mehuastia 
Kuusi raparperitorttua valmiina uuniin

2 kommenttia:

  1. Hyviä vinkkejä puutarhajuhliin! Herkullisen näköinen raparperimehu on kivassa lasiastiassa.
    Mistä niitä voi ostaa?

    VastaaPoista
  2. Finnmarin mehuastian löysin edullisesti Kärkkäisen verkkokaupasta. Sieltä löytyy hakusanalla: Finnmari 19 x 19 x 32 cm juoma-astia hanalla.

    VastaaPoista