24.4.2016

Sunnuntailounaalla tunnelmallisessa Vanhassa Navetassa

Kolean sunnuntaipäivän piristykseksi pistäydyimme Kerkkoossa sijaitsevan ravintola Vanhan Navetan lounaalla. Nimensä mukaisesti ravintola on perustettu 1930-luvulla rakennetun ja pari vuotta sitten remontoidun navetan tiloihin. Tila on todella tunnelmallinen ja sisustuksessa on säilytetty osa navetan alkuperäisistä tavaroista rekvisiittana ja jopa käytössä. Mm. vessojen lavuaareina toimivat vanhat juottokaukalot. Muutenkin sisustuksessa on käytetty paljon ihania vanhoja tavara-aarteita.

Ruokalista oli mielenkiintoinen ja raaka-aineina suositaan lähitilojen tuotteita. Päädyimme tilaamaan kyyttöburgerit spelttileivällä, täytteenä mm. valkosipuliaiolia, paahdettua portobelloa, romesco-salsaa ja cheddarjuustoa. Burgerit olivat todella herkulliset ja jättikokoiset ja niillä lähti nälkä tehokkaasti. Jälkiruoaksi jaksoimme vielä nauttia lakritsi-creme bruléeta tyrnisorbetilla sekä nokipannukahvit. Nam!

Vanha Navetta on todella tunnelmallinen paikka ja ruoka on laadukasta ja todella maistuvaa. Tänne täytyy tulla uudestaankin nauttimaan kesäauringosta terassilla ja talvella navetan lämmöstä, kun ulkona tuiskuttaa lunta.

Ravintola on avoinna tällä hetkellä sunnuntai-iltapäivisin ja on osa samaa yritystä, johon kuuluu lähellä sijaitseva juhla- ja kokoustila Kannonnokka.

Vanha Navetta sijaitsee ihan Porvoonjoen rannassa 
Sisäänkäynti oli koristeltu kauniilla vanhoilla astioilla ja kukkaistutuksilla 
Upea Sonni-taideteos päreseinään luotuna

Herkulliset kyyttöburgerit 

Tunnelmallisia koristeita ikkunalla

Loistava idea lavuaariksi on vanhan juottokaukalon hyödyntäminen!

2 kommenttia:

  1. Ammuu! Onpas vanha navetta kekseliäästi ja taitavasti uudistettu. Paikka on kyllä nähtävä ja sen herkkuja maisteltava. Mistä saitte tietoa ravintolan olemassaolosta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alunperin bongasin varmaan jostain paikallisesta lehdestä. Ihana paikka, suosittelen!

      Poista