Tein piirakan perinteisellä reseptillä eli pohjana oli kauramurotaikina ja täytteenä raparperien lisäksi kermaviiliä, kananmuna, vaniljasokeria ja sokeria. Piirakan kanssa oli tarjolla vaniljakastiketta. Ja tällä kertaa makuelämyksen kruunasi kuohuviini.
4.5.2015
Kevään ensimmäinen raparperipiirakka
Raparperit ovat kasvaneet huimaa vauhtia ja eilen pääsimme jo nauttimaan kevään ensimmäisestä raparperipiirakasta! Se onkin sellainen herkku, jota kannattaa odottaa koko pitkä talvi.
Tein piirakan perinteisellä reseptillä eli pohjana oli kauramurotaikina ja täytteenä raparperien lisäksi kermaviiliä, kananmuna, vaniljasokeria ja sokeria. Piirakan kanssa oli tarjolla vaniljakastiketta. Ja tällä kertaa makuelämyksen kruunasi kuohuviini.
Tein piirakan perinteisellä reseptillä eli pohjana oli kauramurotaikina ja täytteenä raparperien lisäksi kermaviiliä, kananmuna, vaniljasokeria ja sokeria. Piirakan kanssa oli tarjolla vaniljakastiketta. Ja tällä kertaa makuelämyksen kruunasi kuohuviini.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Onpas komeasti jo raparperi kasvanut! Itse saan vielä odotella kun juurakot meni maahan vasta pari päivää sitten.
VastaaPoistaAi mahoton sentään, täällä vielä hetki joudutaan odottelemaan ;-P Herkkuahan se on!
VastaaPoista