12.7.2016

Sadepäivän vinkki: Gumbostrand Konst & Form

Ehdoton sadepäivän käyntikohde pääkaupunkiseudulla on Sipoossa meren läheisyydessä sijaitseva taide- ja tapahtumakeskus Gumbostrand Konst & Form. Entiseeen tehdaskiinteistöön remontoidussa keskuksessa on tarjolla hienoja taide-elämyksiä, herkkuja tarjoileva bistro ja ihastuttava design-shop, josta löytyy mukava valikoima tyylikkäitä sisustus- ja käyttöesineitä kotiin ja lahjaksi. 

Olen käynyt useamman kerran Konst & Formissa ja tällä kertaa piipahdin ohiajomatkalla vain pikaisesti tutustumassa kesänäyttelyyn. Esillä on Heini Turusen GLOW-näyttely ja tämän lisäksi ryhmänäyttely, jossa on seuraavien taiteilijoiden töitä: Aaron Heino, Carl Ahlman, Christer Åberg,
Eric Hietaniemi, Johannes Nevala, Maj Fagerberg, Mirja Ilkka, Nanna Susi, Nina Hackman, Sauli Iso-Lähteenmäki, Sini Majuri, Ville Laurinkoski, Pentti Talarmo, David Popa ja Teija Marjamaa. Teokset sopivat keskenään hienosti yhteen ja kantavana teemana on nimenomaan kesäinen tunnelma - - kasvien ja luonnon ystäville näyttely sopiikin erinomaisesti! 

Tässä joitakin makupaloja näyttelystä, joka on esillä 4.9. saakka. Sunnuntaisin bistrossa on tarjolla herkullinen brunssi, jota voi suositella lämpimästi. 

Heini Turusen teoksissa on upeaa väriloistoa
Muutamia nostoja näyttelyn kesäisistä tunnelmista - oma suosikkini ovat Sini Majurin upeat lasiteokset  
Tämä perhonen tervehtii tulijoita heti sisäänkäynnin vieressä pihalla
Design-puodin ihania sisustusesineitä!

3 kommenttia:

  1. Olipa kiva vinkki, kiitos! Museopuotien valikoimista löytyy aina jotain kivaa. Kun parhaillaan on keittiöremontti päällä, heti alkoi kiinnostamaan:)

    VastaaPoista
  2. Uskomattoman hienoja taideteoksia! Onkohan näyttelyyn pääsymaksu?

    VastaaPoista